Welkom bij Link4Logic

Link4Logic biedt diensten op het gebied van (embedded) hardware en software-ontwikkeling.

Focus op Embedded

Link4Logic richt zich op die plekken waar hardware en software samenkomen. Traditioneel hebben ontwikkelaars op het gebied van hardware en software ontwikkeling typisch veel kennis op één van deze twee gebieden, en minder van de ander.

En alhoewel het doorgaans verstandig is om de aandacht bij één vakgebied te houden, gelooft Link4Logic dat er betere resultaten te behalen zijn als men een expert op beide gebieden probeert te zijn en daarmee een brug tussen beide werelden te kunnen slaan.

Meer dan Embedded: Multidisciplinair

Dit betekent niet direct dat Link4Logic zich alleen maar richt op embedded hardware en software ontwikkeling. De huidige situatie en ontwikkelingen in de informatie-technologie laten zien dat deze steeds meer gericht is op het samenbrengen van verschillende werelden.

Een multidisciplinaire achtergrond draagt bij aan een beter begrip van die verschillende werelden. Een gedegen achtergrond in Computerwetenschap, Biomedische Technologie, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Wiskunde, Natuurkunde, Scheikunde en Geneeskunde verhoogt inzicht, verbetert communicatie en legt de lat hoger in wat er bereikt kan worden.

Link4Logic kan een belangrijke rol spelen bij elke stap langs de lijn van acquisitie, verwerking, analyse, organiseren en presenteren van informatie en de processen daaromheen.

Uw 'Link for Logic'

Informatie is het sleutelwoord in dit nieuwe technologische tijdperk en uit zich in veel verschillende vormen en op veel verschillende manieren. Digitale logica is het middel waarmee deze informatie en processen aan elkaar gekoppeld worden. Link4Logic wil graag helderheid scheppen in deze abstract wereld, en de kracht benutten die schuil gaat in deze informatie.

How can Link4Logic be your Link for Logic?